Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 26. decembris
Megija, Dainuvīte, Gija

Patriotiskais burgers ar biešu biezpienu, svaigajām salātlapām un kazas siera pastēti

Pagatavošana:

1. Ņem divas šķēles Liepkalnu Lustīgās maizes, mazliet apgrauzdē. Sajauc 100 g biezpiena ar 50 g vārītu, rīvētu biešu. Pieber nedaudz sāls un melnos piparus.

2. Sajauc 50 g mīksta kazas siera ar 25 g svaiga krējuma.

3. Uzzied uz katras maizes rikas biezpiena-biešu masu un, pirms likt kopā, pa vidu ieklāj kazas siera pastēti un mazliet svaigu lapu! Dekorē ar svaigiem asniem.

Pasniedz 18.novembrī ar Latvijas Valsts himnu! Priecīgus svētkus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

2 šķēles Liepklanu Lustīgās maizes, 100 g biezpiena, 50 g vārītu biešu, sāls, pipari, 50 g kazas siera, 25 g krējuma

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko