Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Kuskuss ar Grieķijas atblāzmu

Kuskuss ar Grieķijas atblāzmu

Sastāvdaļas: 250 g kuskusa, 240 ml ūdens, 150 g paprikas, 120 g saulē kaltētu tomātu eļļā, 150 g olīvu, 2-3 ēdamkarotes eļļas/šķidruma no tomātiem un olīvām, 100 g fetas siera, sauja svaigu pētersīļu.

1. Papriku, tomātus un olīvas sīki sagriež un sajauc kopā lielā bļodā. Fetas sieru sadrupina rupjās drupačās.

2. Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno nedaudz sāls, pievieno kuskusu, aši samaisa, noņem no uguns un atstāj piecas minūtes zem vāka uzbriest.

3. Kuskusu pievieno sagrieztajiem dārzeņiem bļodā, pielej eļļu/šķidrumu no tomātiem un olīvām, visu samaisa. Piejauc fetas sieru un visu pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.

Lai labi garšo!  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko