Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Cepti āboli

Cepti āboli ēdienu blogeres Andas Asares gaumē:

Lai uzceptu ābolus, vajag vien pašus ābolus un drusku cukura. Ja gribas izvirst – arī rozīnes, kanēli un putukrējumu vai saldējumu, ar ko pasniegt.

Uzsilda cepeškrāsni līdz 180-200 grādiem. Nomazgā ābolus, pārgriež uz pusēm un ar mazo karotīti izgrebj sēkliņas un to, ko neēd. Ābolu pusītes kārto cepamtraukā un katrā viducītī ieber tējkaroti vai divas ar cukuru, var iemest arī kādu rozīni.

Cep kādas 20 minūtes līdz āboli mīksti. Un ēd ar aukstu saldējumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko