Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Eiropa

Asās debatēs EP pauž bažas par vairākiem Krievijas ietekmes aģentiem

Otrdienas vakarā Eiropas Parlamentā (EP), piedaloties Eiropas Komisijas (EK) un Eiropadomes pārstāvjiem, notika debates par tā dēvēto "Rašageitu" un Krievijas iejaukšanos demokrātiskajos procesos Eiropas Savienībā (ES), ko izraisījušas apsūdzības EP deputātei Tatjanai Ždanokai par sadarbību ar Krievijas izlūkdienestiem.

Pēc vēža atklāšanas turpinās pildīt pienākumus © DIENA

Karalis Čārlzs III pēc audzēja atklāšanas sāks ārstēšanās kursu ambulatori, sākotnēji nepiedaloties publiskos pasākumos, taču turpinās pildīt valstiskos pienākumus, iepazīstoties ar viņam apstiprināšanai nosūtītiem dokumentiem un turpinot iknedēļas tikšanās ar Apvienotās Karalistes premjerministru Riši Sunaku, atsaucoties uz Bakingemas pils paziņoto, vēsta BBC.

Krievi apšaudījuši Harkivas apgabalu, sagrauta viesnīca

Krievijas karaspēks naktī uz otrdienu veicis triecienu ar divām raķetēm S-300 Harkivas apgabala Bohoduhivas rajona Zoločivas ciemam, tur triecienā sagrauta trīsstāvu viesnīcas ēka un dzīvību zaudējis divus mēnešus vecs zēns, pavēstīja apgabala kara administrācijas vadītājs Olehs Siņehubovs.

Lauksaimnieki pulcē traktorus Romas pievārtē

Itālijā vairāki desmiti lauksaimnieku ar traktoriem pirmdien sapulcējušies Romas nomalē, solot rīkot vērienīgu demonstrāciju, lai panāktu no valdības uzlabojumus lauksaimniecības nozarē.

Borels devies uz Ukrainu

Eiropas Savienības (ES) augstākais pārstāvis ārlietās un drošības politikā Žuzeps Borels pirmdien devies uz Kijivu un aicinājis palielināt palīdzību Ukrainai karā ar Krieviju.