Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Motoru sports

FOTO: Seskam uzvara rallijā Alūksne un iedvesma startam ERČ

Latvijas Mobilais Telefons (LMT) atbalstītā rallija ekipāža Mārtiņš Sesks/ Renārs Francis sestdien svinēja uzvaru rallijā Alūksne. Pirmo reizi startējot ar Škoda Fabia RS Rally 2 sporta automašīnu, liepājnieki pārlieku necentās riskēt, bet izzināt jaunās automašīnas darbību un savas braukšanas nianses, tomēr cīņa par uzvaru rallijā izvērtās spraiga.

FOTO: Vidzemes ziemas kausa otrais posms startē Zilākalna autotrasē

Pēc pirmā posma, kas tika aizvadīts Jaunpiebalgā sarežģītos apstākļos, Vidzemes kausa sezona turpinājās Zilākalna trasē ziemīgos laikapstākļos. Uz posmu bija ieradušies gan šīs sezonas, gan pērnās sezonas līderi. Pirmie braucieni tika aizvadīti sniega un ledus apstākļos, bet uz turpmākajiem braucieniem parādījās grunts kārta, kas trasi padarīja ātrāku un dalībniekiem ieviesa korekcijas trajektorijā.

FOTO, VIDEO: Rīgas Ziemas kausa sezona noslēdzas ar sīvām cīņām un skaistām uzvarām

Sestdien, 21. janvārī, Biķernieku trasē tika aizvadītas izšķirošās Rīgas Ziemas kausa 2022/2023 sezonas cīņas. Seriāla ceturtajā un noslēdzošajā posmā ātrākajās pilnpiedziņu klasēs atkal triumfēja Kaspars Mamons (Subaru Impreza), kamēr aizmugurējo piedziņu ieskaitēs pie uzvarām tika Mārtiņš Lapiņš (BMW 3. sērija) un Adrians Apsītis (BMW 3. sērija).

FOTO: Sarežģītos laikapstākļos aizvadīts Vidzemes ziemas kauss autosprintā

Vidzemes ziemas autosprinta kausa sezona startēja 14. janvārī Jaunpiebalgas autotrasē ļoti sarežģītos apstākļos. Trases segumu klāja ūdens, kam apakšā slēpās tīrs ledus un dubļu kārta virs sasalušas zemes. Trase prasīja lielu meistarību, lai nesabojātu tehniku slapjajos apstākļos un uzrādītu teicamu rezultātu, vēsta rīkotāji.