Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Nodokļu noziegumi ir drauds valsts drošībai

Izvairīšanās no nodokļu nomaksas pastāv ciešā saiknē ar citiem, arī starptautiskiem noziegumiem, sarunā ar Guntaru Gūti atzīst Finanšu ministrijas (FM) Ēnu ekonomikas apkarošanas koordinācijas departamenta direktors Kārlis Ketners.

Top komentāri

ja reiz noziegums
j
Pastāstiet to Vienotībai un Dz. Zaķim.
Enģeļa viesis
E
LV drošību apdraud neattīstīta biznesa vide : atbalsta trūkums jaunajam VIETĒJAM mazajam biznesam, kā arī birokrāti ar vēlmi ņemt nevis atbalstīt tos kas dara. Tas viss traucē naudas masas pieaugumam Latvijā, kas neveido iekšējos ieguldījumus, ražošanā un vēlāk lielāku eksporta tirgu.
Toms
T
Tas, ka Latvija siedzivotaji izvairas, pec iespejas, maksat nodoklus ir loti saprotami un likumsakarigi, jo Latvijas iedzivotaju nodoklu nopelnita nauda netiek godigi sadalita un pec vajadzibas izmantota, piemeram, ka tas var but, ka Latvijas prezident sanem 3 500 eiro/menesi vlelas pensijas + visa vida iedomajamas privlegijas, valsts dargie dzivokli, automasinas, soferi, miesassargi, sulaini..., par 4 vai 8 gadu pusanu Rigas pili, bet Latvijas pensionari par grit, smug muza darbu ar darba stazu 30, 40, 50 un vairak gadi, lielaka to dala, sanem niecigas 70 -300 ciro/menesi pensijas, vai ari Latvijas alkatigo egoistico comunista Sandrasa Kalnietes un Mara Riekstina izlobetais likums Par diplomatu izdienas pensijam....un sadi noziedzigi un bezjedzigi tike teretam nodoklu nauda. Es uzskatu, ka Latvijas pilsoniem, kamer nav izmainiti sie un citi liquami, ir jaizvaras no nodoklu maksasanas pec iespejaas vairak.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nekad nesaki nekad

Daļā Lielbritānijas 2. maijā ir gaidāmas pašvaldību jeb vietējās vēlēšanas, kuras konservatīvo neveiksmes gadījumā draud ar problēmām britu premjeram Riši Sunakam. Tostarp, kā vēsta izdevums Fina...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē