Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Atklāts interneta lielveikals e-Maxima

Lielveikalu tīkls Maxima Latvija nupat atklājis savu 137 veikalu, turklāt jaunais lielveikals atrodas internetā - e-Maxima.lv.

Veikala izveidošanā ieguldīti vairāk nekā 110 000 latu. Tajā jau pieejams ļoti plašs pārtikas, pirmās nepieciešamības rūpniecības un saimniecības preču sortiments.

Sākotnēji piedāvājumā tiek piedāvātas aptuveni 11 000 dažādu pārtikas, rūpniecības un saimniecības preču, bet ar laiku to klāsts tikšot vēl papildināts, ņemot vērā pircēju interesi, ieteikumus un pieprasījumu pēc konkrētiem produktiem.

Šāda tipa lielveikala izveidē palīdzējusi arī Lietuvas pieredze, kur Maxima interneta lielveikals darbojas jau gandrīz divus gadus.

"Preču komplektēšanu un interneta lielveikala loģistikas organizēšanu veiks Maxima XXX lielveikals Rīgā, Slokas ielā 115, bet pasūtījumu pieņemšanā un piegādē klientiem tiek nodarbināti septiņi darbinieki, nepieciešamības gadījumā piesaistot arī papildu resursus no lielveikala Slokas ielā," sacīja pārstāvis Ivars Andiņš.

Sākotnēji preču piegāde tiks veikta uz adresēm Rīgā, Jūrmalā - no Lielupes līdz Mellužiem, kā arī Rīgas tuvākajā apkārtnē - Babītē, Baložos, Berģos, Brīvkalnos, Dzērvēs, Egļuciemā, Jaunmārupē, Krustkalnos, Lapsās, Liberos, Mārupē, Mežārēs, Piņķos, Rāmavā, Sēbruciemā, Skārduciemā, Spilvē, Tīrainē, Valdlaučos un Vīkuļos.

Piegādes pakalpojums par precēm vērtībā līdz 19,99 latiem maksā 4,99 latus, bet par dārgāku pirkumu piegāde maksās 2,99 latus.

Nākotnē piegādes rajonus plānots paplašināt, ietverot arī Baltezeru, Olaini un Salaspili.

Maxima Latvija veikalu provizoriskais apgrozījums 2011.gadā bijis 399 miljoni latu, kas ir 7% pieaugums salīdzinājumā ar 2010. gadu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses