Sastāvdaļas: 2 lielas paprikas, 2 tomāti, 4 ķiploku daiviņas, 300 g mīkstā kazas siera, 8 ēdamkarotes olīveļļas, 50 g bazilika, sāls, pipari.
1. Paprikas pārgriež uz pusēm, izņem serdi un sēklas. Liek pannā un mazliet apcep. Tomātus noblanšē, tiem novelk mizu un sagriež pabiezās šķēlēs. Kazas sieru sajauc ar olīveļļu, divām sakapātām ķiploka daiviņām, sāli un pipariem pēc garšas.
2. Katrā paprikas pusītē pilda kazas siera masu, pa virsu uzliek tomāta šķēli un cep 180 grādu cepeškrāsnī 30-40 minūtes.
3. Sasmalcina baziliku, sajauc ar olīveļļu un sakapātiem atlikušajiem ķiplokiem un šo masu pārziež paprikai, kad tā gatava.