Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Zande: Valstij jānodrošina lielākā daļa skolas lietu

Valstij skolēniem būtu jānodrošina visi mācību materiāli, taču par sporta tērpu, apaviem un tamlīdzīgām lietām vajadzētu parūpēties vecākiem, portālam Diena.lv sacīja daudzbērnu māmiņa Diāna Zande.

"Mans uzskats ir tāds, ka mācību līdzekļiem pēc iespējas ir jābūt pieejamiem skolās, piemēram, visām grāmatām. Es domāju, ka tādas fundamentālas lietas jāsagādā skolai un vecākiem nebūtu jāmaksā ne par klašu remontu, ne par žalūzijām, ko bieži piemin," pauž D.Zande.

Tāpat viņa uzskata, ka skolai būtu jānodrošina arī materiāli dažādiem interešu pulciņiem, jo bieži vien lauku skolās bērni nespēj samaksāt pat nelielu mēneša dalības maksu.

"Skolēniem svarīga ir arī bezmaksas braukšana un būtu jauki, ja tiktu nodrošināta arī bezmaksas ēdināšana. Es uz šo lietu skatos ļoti kompleksi – ne tikai mācību grāmatas, bet arī tās lietas, kas ir arī apkārt. Bieži vien lauku skolās bērnam tā ir vienīgā ēdienreize dienā," teic D.Zande.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Meklējot atbildīgos, jāsāk ar Āboltiņu

Jaunās Vienotības toreizējais ģenerālsekretārs Artis Kampars 12. Saeimas vēlēšanu naktī uzstājīgi lūdzis IT kompānijai SOAAR, kura gadiem ilgi gādāja par vēlēšanu tehnisko norisi, lai tās vadītājs Re...

Viena uzņēmuma likums

Absolūtā triecientempā valdībai un Saeimai "cauri tika izdzīti" grozījumi Likumā par budžetu un finanšu vadību, kas paredz valstij iespēju iegādāties jaunemitētus fiksēta ienākuma vērtsp...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē