Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Mūrniece: TV3 operatora aizturēšana ir skandalozs gadījums

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece iekšlietu ministru un Valsts policijas priekšnieku aicina skaidrot sabiedrībai šodien notikušo TV3 ziņu operatora aizturēšanu, teikts viņas paziņojumā presei.„Jācer, ka operatora aizturēšanai nav politiska pamatojuma, ņemot vērā notikušā kontekstu,” norāda I.Mūrniece.

Saeimas priekšsēdētāja akcentē, ka TV3 operatora aizturēšana Ukrainas atbalsta piketa laikā pie Krievijas vēstniecības otrdien, 26. janvārī, pildot žurnālista pienākumus, ir skandalozs gadījums. „Šobrīd publiski zināmais aizturēšanas pamatojums ir apšaubāms, jo īpaši apstākļos, kad žurnālists strādā, lai informētu sabiedrību.”Šis nav vienīgais gadījums, kas liek pastiprināti pievērst uzmanību mediju brīvības jautājumiem, norāda I.Mūrniece. „Žurnālista Leonīda Jākabsona lietā policija lēma par izmeklēšanas pārtraukšanu un pierādījumu iznīcināšanu. Izsaku gandarījumu, ka šis lēmums tika mainīts.”

Jau vēstīts, ka arī Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis lūdzis Valsts policijas (VP) priekšniekam Intam Ķuzim veikt notikuma izvērtējumu ar žurnālista aizturēšanu pie Krievijas vēstniecības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē