Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Ēlerte: Reformu partijai jāizšķiras, kā tā startēs pašvaldību vēlēšanās Rīgā

Reformu partijai (RP) ir jāpieņem lēmums, vai tā Rīgas pašvaldības vēlēšanās vēlas startēt atsevišķā sarakstā, vai arī kopā ar Vienotību, uzskata Vienotības Rīgas mēra amata kandidāte Sarmīte Ēlerte (V).

Viņa sacīja, ka Vienotība gaida RP izšķiršanos šajā jautājumā. Savukārt Vienotība ir atvērta sadarbībai, gan startējot vienotā sarakstā, gan sadarbojoties koalīcijā pēc pašvaldību vēlēšanām, ja RP izvēlētos startēt ar atsevišķu sarakstu.
Gadījumā, ja RP izvēlēsies kandidēt kopā, tad Vienotība ir gatava ar viņiem pārrunāt sadarbības detaļas. Vienotība nav izvirzījusi nekādus nosacījumus abu partiju kopīgajam startam, apgalvoja Ēlerte.

Arī trešdien Vienotības konferenci Jaunā Rīga apmeklēs RP un nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK pārstāvji, piebilda Vienotības Rīgas mēra kandidāte.

Vienotības ģenerālsekretārs Artis Kampars (V) norādīja, ka Vienotība jau ir paudusi gatavību pašvaldību vēlēšanās Rīgā startēt kopā ar RP, taču RP pagaidām domājot startēt atsevišķi.

Kā ziņots, RP kopš iepriekšējā lēmuma pieņemšanas nav apspriedusi kopīga starta iespēju pašvaldību vēlēšanās Rīgā ar Vienotību, taču varētu to vērtēt, ja saņemtu oficiālu piedāvājumu, sacīja RP izpilddirektors Ivo Valdovskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē