Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Z studijā šonedēļ uzstāsies Ralfs Eilands

Latvijas Televīzijas koncertu ciklā Koncerts Z studijā sestdien, 21. novembrī, uzstāsies enerģiskais Ralfs Eilands, kurš kopā ar savu grupu gatavs izspēlēt un izdziedāt visu, kas sakrājies šajā savādajā laikā. Mūziķis cer, ka skatītāji un klausītāji sadzirdēs un sajutīs Ralfa vēstījumu, jo uzstāšanās laikā viņš publikai (arī tad, ja tā nav redzama) atdodas pilnībā.

"Ņemot vērā to, ka ārkārtas situācija man ir atņēmusi iespēju darīt to, kas man vislabāk sanāk un patīk, to, uz ko es esmu cītīgi gājis jau kopš sešu gadu vecuma – iespēju muzicēt, publiski uzstāties un, galu galā, ar to pelnīt naudu, es jūtos ļoti gandarīts, ka tikšu ar savu grupu kopā muzicēt Z studijā," atzīstas Ralfs. Repertuāru ar mūziķiem Ralfs Eilands sastādījis dinamisku, lai varētu izspēlēt pilnīgi visu, kas viņu sirdīs pa šo laiku ir sakrājies. "Esmu dzīvais mūziķis, mana kārts ir dzīvā uzstāšanās, kuras laikā es esmu emocionāli kails un patiess," norāda mūziķis.

Kopā ar Ralfu uz skatuves kāps Mārcis Vasiļevskis (ģitāra), Deniss Djakons (basģitāra), Rūdolfs Dankfelds (bungas), Oskars Ozoliņš (trompete) un Edgars Beļickis (saksofons).

Ralfs Eilands Latvijas mūzikas laukā darbojas kopš bērnības. Viņa izaugsmei plašāka sabiedrība ir sekojusi jau kopš 2004. gada, kad Ralfs piedalījās Bērnu Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālajā atlasē, iegūstot tajā 3. vietu. Vēlāk Ralfs bija viens no grupas PeR dibinātājiem un dalībniekiem. 2013. gadā grupa ar dziesmu Here We Go piedalījās lielajā Eirovīzijā. Ralfs vadījis TV raidījumus, piedalījies dažādos šovos, kā arī bijis konkursa Supernova žūrijas loceklis. 2019. gadā pārsteidzis ar koncertprogrammu Cits Pauls, kurā kopā ar Latvijas Radio Bigbendu izpildīja zināmākās Raimonda Paula melodijas jaunā skanējumā. 2019. gadā atzīts par Eiropas gada cilvēku Latvijā.

Pirms muzicēšanas, dziedātāju uz īsu sarunu aicinās LTV raidījumu vadītāja Eva Johansone.

Koncerts Z studijā. Ralfs Eilands – 21. novembrī, plkst. 21.15 LTV1 un REplay.lv. Koncertu būs iespējams vērot arī LTV un REplay.lv Facebook lapās.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja