Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VIDEO: Ralfs Eilands izdod singlu Miers

Mūziķis Ralfs Eilands izdod singlu un mūzikas video Miers. Dziesmas ierakstā talkā nācis populārais reperis Edavārdi, savukārt mūzikas video galvenās lomas gods uzticēts aktierim Ģirtam Ķesterim, informēja mūziķa pārstāvji.

"Dziesma Miers ir pārdomas, kuras mani nepamet nedz šajos, nedz miera laikos. Lai arī kādos tempos un situācijās mēs dzīvotu, vienmēr atradīsies kas tāds, no kā mēs vēlētos atpūsties. Kaut dziesmu ar grupu un DJ Monstu sākotnēji albumam rakstījām kā solo skaņdarbu, liels prieks, ka tajā savu artavu ielicis arī reperis Edavārdi. Sadarbība ar viņu sākās nejauši, kad pēc Ziemassvētkiem sazvanījāmies facetime — viens ar otru sadziedājāmies Red Hot Chili Peppers dziesmas, parunājām par nākotnes plāniem mūzikā, kā rezultātā nolēmām, ka viņš ieskaitīs kādu pantu manam albumam un es iedziedāšu kādu piedziedājumu viņa!" teic Ralfs Eilands.

Mūzikas video ideja arī radusies nejauši. "Reiz režisors Mārtiņš Jurevics man bija teicis, ka manām dziesmām piestāvētu mūzikas video, kur kāds dejo. Atbildot, ka tieši vēlos izdot jaunu skaņdarbu, kam šī ideja piestāvētu, mēs satikāmies un viennozīmīgi nolēmām, ka dejotājam jābūt Ģirtam Ķesterim. Man atausa atmiņā, ka biju kāpis ar Ģirtu pēc kāda pasākuma uz Dailes teātra jumta, tāpēc vēl jo vairāk biju pārliecināts, ka šādai nestandarta autobusa pilota dejotāja lomai Ģirts būs īstais cilvēks!" turpina Ralfs.

Dziesma Miers ir klausāma aktuālajos straumēšanas servisos, kā arī tās mūzikas video skatāms Ralfa Eilanda sociālo tīklu platformās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja