Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Sākusies biļešu pārdošana uz nākamā gada Positivus festivālu

Nākamajā vasarā Positivus festivāls notiks 14. un 15. jūlijā Rīgā, Lucavsalā. Tikai trīs dienas, sākot no trešdienas, 23. novembra, pirmās festivāla biļetes būs pieejamas par zemāko Early Bird biļešu cenu www.positivusfestival.com un Biļešu serviss tīklā, informēja festivāla rīkotāji.

Positivus komanda strādā, lai sarūpētu programmas ziņā iespaidīgāko mūzikas festivālu Baltijā un savā piecpadsmitajā norises gadā sagādātu vairākus jaunumus, un programmas ziņā pārspētu visus līdzšinējos festivālus.

"Mēs mīlam to, ko darām, un esam gandarīti, ka šo daudzo gadu laikā izdevies piedzīvot tik daudz neticami spēcīgu mākslinieku uzstāšanos un esam tikuši nominēti Eiropas festivālu balvai kā Best-Medium Sized Festival 2022. Tas viss, pateicoties ikvienam, kurš apmeklējis festivālu šo gadu laikā, dodot mums iespēju ar vēl lielāku jaudu turpināt un iepriecināt mūzikas cienītājus no visas Baltijas un citām valstīm," pauž festivāla rīkotāji.

Pēc vairāku gadu pārtraukuma, šovasar festivāls pirmo reizi notika Rīgā, kur ar nepieredzētu publikas enerģiju un līdzjušanu tika piedzīvoti vairāku superzvaigžnu priekšnesumi - t.sk. A$AP Rocky, Megan Thee Stallion u.c.

Par festivālu rakstīja vairāki ārvalstu mediju izdevumu mūzikas apskatnieki:

"Vizuālais noformējums, skaņa, ērtības – visaugstākajā līmenī. Lieliska ēdienu un dzērienu izvēle par pilnīgi nelielām cenām. Mūsdienīgs un aktuāls dizaineru tirgus. Jauna un aktīva publika. Un pats galvenais - izcila mākslinieku programma, kurā dominē jauni un daudzsološi mākslinieki, kas aktuāli pēdējo 3-5 gadu laikā. Svaigums un enerģijas sajūta bija neaprakstāma,” raksta Meduza. 

"Positivus festivāls attaisnoja savu reputāciju kā Coachella festivāls Baltijā. Rīga spēj piedāvāt zaļu oāzi, ļoti dzīvīgu un pievilcīgu lokāciju pilsētas vidū. Positivus festivāls pirmo reizi norisinājās pie upes uz Rīgas salas. Lauku sajūtas Baltijas provincē ar improvizētu infrastruktūru ir pagātne. Jaunajā norises vietā ar četrām skatuvēm un atpūtas, aktivitāšu, ēdināšanas zonām tagad no pilsētas centra var nokļūt vēl ātrāk un ērtāk," - tā Rolling Stone (DE) 

"Positivus ir kļuvis par iecienītāko festivālu Latvijas mūzikas cienītāju un tūristu lokā. Positivus, kas tagad notiek Rīgā, Daugavas krastā, atrodas netālu no tipiskās pilsētas centra burzmas. Gadu gaitā festivāls ir uzņēmis tādus populārus māksliniekus kā Imagine Dragons, Disclosure, Ellie Goulding un daudzus citus. Pandēmijas dēļ festivālu Rīgā varēja pirmo reizi piedzīvot šogad, un to noteikti bija tā vērts gaidīt," Clash (UK).

Tikai līdz 25. novembrim festivāla mājaslapā www.positivusfestival.com, Biļešu servisa kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv biļetes uz nākamā gada Positivus festivālu būs pieejamas par Early Bird biļešu cenu. 2 dienu biļete maksās 69 eiro, VIP biļete 199 eiro. 1 dienas biļetes būs pieejamas līdz ar galveno mākslinieku izziņošanu.

Biļešu cena mainīsies no 26. novembra un pārējie biļešu veidi pārdošanā nonāks nākamajā gadā!

2023. gadā festivālā vairāk nebūs telšu pilsētiņas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līdzināties, mierā!

Kur viņi paliek? Lauzu galvu katru reizi, kad dzirdu uztrauktas balsis, kas atkārto vēl un vēlreiz: trūkst cilvēku

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja