Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

LTV apmierināti ar Latvijas sniegumu Eirovīzijā

"Latvijas pārstāvju - grupas Aarzemnieki – uzstāšanos starptautiskajā dziesmu konkursā Eirovīzija vērtējam pozitīvi. Par pozitīvu iespaidu liecina arī skatītāju uzmundrinošās atsauksmes sociālajos tīklos un klātienē koncertā," norāda LTV valdes loceklis programmas attīstības jautājumos Sergejs Ņesterovs.

Grupa Aarzemnieki otrdien, 6.maijā, uz Eirovīzijas dziesmu konkursa skatuves kāpa kā otrie, lai 16 valstu konkurencē cīnītos par vietu finālā 10.maijā. Finālā grupa neiekļuva, tomēr priekšnesuma laikā zālē bija vienas no lielākajām ovācijām kā skatītāju atbalsts mūziķiem.

"Latvijas Televīzija (LTV) analizēs darba rezultātus un pieņems lēmumus, kuros virzienos vajadzētu pilnveidoties un mainīties," norāda Ņesterovs.

Otrais konkursa pusfināls notiks 8.maijā plkst. 22. Par 10 vietām pusfinālā sacentīsies mūziķi no Maltas, Izraēlas, Norvēģijas, Gruzijas,  Polijas, Austrijas, Lietuvas, Somijas, Īrijas, Baltkrievijas, Bijušās Dienvidslāvijas Republikas Maķedonijas, Šveices, Grieķijas, Slovēnijas un Rumānijas. Pusfināla balsos arī Itālijas, Lielbritānijas un Vācijas iedzīvotāji. Šo valstu mūziķi gan pusfinālā nestartēs, jo pēc sacensību noteikumiem valstis dalībai finālā kvalificējušās automātiski kā tā saucamā "lielā piecinieka" valstis.

Konkursā šogad kopumā piedalās 37 valstis. Konkursu Latvijā var vērot tiešraidē LTV1 un ltv.lv mājas lapā. Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls norisināsies 10.maijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja