Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas ceremonijā uzstāsies ļoti dažādi mūziķi

“Skyforger” un “Musiqq”, Alis P un Kristīna Zaharova, “Instrumenti” un “Patrioti LG” - tieši tik dažāds solās būt muzikālais kokteilis, ko skatītājiem piedāvās Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas ceremonijas organizatori 23.februārī.

“Musiqq” uzstāsies kopā ar grupu “PeR”, vijolnieks Raimonds Ozols kopā ar Šveicē dzīvojošo čellistu, vairāku starptautisku koncertu laureātu Makslimu Beitānu gatavo īpašu priekšnesumu Maikla Džeksona piemiņai. Šlāgermūzikas apvienība “Patrioti LG” uzstāsies kopā ar dziedošo Eriņu ģimeni. Vienu no vērienīgākajiem priekšnesumiem sola pagānmetāla izpildītāji “Skyforger” kopā ar bungu un dūdu grupu “Auļi” - uz skatuves būs četras dūdas, sešas celmu bungas, kokle, ģīga, ģitāras un vēl citi instrumenti. Savukārt Ufo izspēlēs fragmentu no simfoniskās pasakaas “Pēterītis un vilks”.

Koncertā uzstāsies arī blūzroka veterāns Alis P ar leģendāro hitu “Aizvējā”, savukārt “Eolika” - ar pavisam jaunu dziesmu. Pirmatskaņojumus varēs dzirdēt arī Kristīnas Zaharovas un Intara Busuļa izpildījumā. Vēl paredzēts, ka koncertā uzstāsies Aisha, “Instrumenti”, Gacho un Jānis Stībelis, Kaža, “Otra puse”, “Klaidonis”, “Very Cool People” un citi mākslinieki.

Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas pasniegšanas ceremonija notiks 23. februārī, Latvijas Nacionālajā  operā. Biļetes uz koncertu –  ceremoniju ir iegādājamas Biļešu paradīzes tīklā, biļešu cena Ls 8- Ls 35.  Tiešraidē to demonstrēs arī TV3.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja