Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +1 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

TV3 februārī piedāvās Ledus laikmetu un Karību jūras pirātus

TV3 februārī trīs sestdienu vakarus pēc kārtas aicina doties aizraujošā ceļojumā ar savdabīgu četrotni – viltīgo zobenzobu vāveri, komisko sliņķi, nīgro mamutu, ļaunprātīgo tīģeri un bezbailīgo zebieksti - no animācijas filmas Ledus laikmeta, bet svētdienu piedāvās Džeka Sperova piedzīvojumus filmā Karību jūras pirāti.

Aizvadītajā gadā animācijas filma Ledus laikmets atzīmēja desmit gadu jubileju. Šī filma tāpat kā daudzu iemīļotā Madagaskara, ir pieskaitāma pie reto animāciju kategorijas, kas iekaro gan mazu, gan lielu skatītāju simpātijas, un katrā tās nākamajā daļā nezaudē pozitīvo humoru. Saistošas ir galveno varoņu attiecības, kas turpinās no filmas pirmās daļas uz nākamajām. Tās ir draudzīgas, romantiskas, un filmas trešajā daļā – televīzijas pirmizrādē Ledus laikmets 3: Dinozauru ēra jau kļuvušas par ģimeniskām, jo mamutu Elijas un Manija ģimenē gaidāms mazulis. Skatieties pirmo animācijas filmu Ledus laikmets 2.februārī plkst.19.30 kanālā TV3.

Februārī svētdienu vakaros ikviens varēs izbaudīt filmas Karību jūras pirāti visas trīs daļas. Tā ir komerciāli veiksmīga Walt Disney Pictures piedzīvojumu filmu triloģija, kuru režisējis režisors Gors Verbinskis (Gore Verbinski), bet producējis Džerijs Brukheimers (Jerry Bruckheimer), kurš ir ieguvis deviņas Primetime Emmy balvas – septiņas par piedzīvojumu realitātes šovu Skrējiens pēc miljona (The Amazing Race), bet divas - par seriālu CSI: Lasvegasa (CSI: Crime Scene Investigation). Filmas idejas pamatā ir populārā Disnejlendas atrakcija Karību jūras pirāti.

Viss sāksies jau 10.februārī plkst.20 ar pirmo - 2003.gadā iznākušo filma Karību jūras pirāti: Melnās Pērles lāsts (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl), kas tika nominēta piecām Oskara balvām un atnesa izcilus komerciālos panākumus. Pēc tik lieliska sākuma Walt Disney Pictures paziņoja, ka tiek turpināts darbs pie vēl divām filmām.

17.februārī plkst.20 TV3 skatītāji varēs sekot 2006.gadā iznākušajai filmai Karību jūras pirāti: Miroņa lāde (Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest), bet februāra svētdienas vakarus noslēgs televīzijas pirmizrāde – 2007.gadā tapusī filma Karību jūras pirāti: Pasaules malā (Pirates of the Caribbean: At World`s End). Visās Karību jūras pirātu filmas daļās galveno lomu atveido Džonijs Deps (Džeks Sperovs), Keira Naitlija, Orlando Blūms un Džefrijs Rašs.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja