Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dejas pasākuma Viss baltā ietvaros notiks Olgas Žitluhinas darba pirmizrāde

Dejas kompānija Ārā aicina uz ikgadējo pirmssvētku pasākumu Viss baltā, kas 12. decembrī plkst. 19 notiks Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē, pavēstīja pasākuma pārstāve Maija Uzula-Petrovska.

Šogad pasākums norisināsies divās daļās. Pirmajā daļā būs Olgas Žitluhinas jaunās dejas izrādes Neatskaties pirmizrāde. Kopā ar mūziķi Juri Kaukuli un dejotājiem Evu Kronbergu, Agati Bankavu un Rūdolfu Gediņu horeogrāfe radījusi jaunu izrādi, par vadmotīvu izvēloties neatskatīšanos, iešanu uz priekšu.

Horeogrāfe stāsta: “Pat savā pagātnē var kaut ko pamainīt, kaut ar attieksmi, bet dejā – nē. Savas pēdas nevar labot. Reiz radušos kustību nekad neļaušu mainīt. Vēlos, lai izrādei ideju dod horeogrāfiskā struktūra, nevis otrādi. Lieku sevi rāmjos, lai pabeigtu lietas. Kā pabeigt? Nekad nav bijušas problēmas iesākt, bet – kā pabeigt? Ar katru nākamo izrādi iemācos, kā strādāt uz rezultātu.”

Pasākuma otrajā daļā sekos dejas kompānijas Ārā dejotāju un horeogrāfu sagatavota darbu programma, kurā uz skatuves darbosies visi kompānijas dejotāji, kā arī viesis no Ķīnas Cai Rang Ren Qing, kurš jau pagājušajā sezonā dejojis kompānijas projektos.

Pasākumā Viss baltā  jau sesto gadu pēc kārtas, kad Olga Žitluhina un viņas domubiedri decembrī atskatās uz aizvadītajā gadā paveikto, iezīmē skatu nākotnē un sirsnīgā atmosfērā ļauj noskaņoties gada visbaltākajiem svētkiem.

Šī gada septembrī kompānija Ārā nosvinēja viena gada pastāvēšanu, tās dalībnieki ir gandarīti par būšanu kopā un skatītāju sniegto atbalstu un interesi. 

Biļetes: Biļešu paradīzes kasēs un http://www.bilesuparadize.lv/

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja