Sapnis - daudzveidīgas smaržas, krāsas, nianses un garšas un milzīgas izvēles iespējas. Restorāna Queens šefpavārs Rolands Rudzāts priecājas par krāsaino gadalaiku - kad dārzi gandrīz jau novākti, atliek tikai ķerties pie dāsnajām veltēm un priecēt ēdējus.
Bekonā tīts vistas gaļas muss ar mandelēm un biešu un grūbu risoto
1. Vistas šķiņķi samaļ vai sablendē kopā ar saldo krējumu, olām, rozmarīnu un garšvielām.
2. Bekonu sagriež plānās šķēlītēs un izklāj uz pārtikas plēves, virsū liek vistas gaļas masu un mandeles, tad akurāti satin rullīti un aizsien galus.
3. Gaļu liek katlā ar ūdeni un vāra aptuveni 15 minūtes. Pirms pasniegšanas ruleti izņem no plēves, apcep no visām pusēm, līdz bekons kļūst kraukšķīgs, sagriež gabalos un pasniedz.
4. Bietes sagriež palielos gabalos un liek kopā ar grūbām, garšvielām un etiķi vārīties, kamēr grūbas gatavas, izņem bietes un kārto uz šķīvja.
5. Mērcei apcep sīpolus, ķiplokus, sēnes, pielej saldo krējumu, pieliek garšvielas un vāra, kamēr mērce sabiezē.
6. Puravus sagriež smalkos salmiņos un cep eļļā kraukšķīgus, apber ar sāli un dekorē ēdienu.
7. Ēdienu kārto uz šķīvja un pasniedz.