Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 15. novembris
Undīne, Leopolds, Unda

Zaļo zirnīšu biezzupa

Gardas zaļo zirnīšu biezzupas recepte.

Sastāvdaļas: 2–3 kartupeļi, 1 sīpols, 300 g saldētu zaļo zirnīšu, 2 glāzes sakņu buljona, pētersīļi, skābais krējums, pāris rupjmaizes šķēles, eļļa, sāls, pipari.

1. Sakarsētā eļļā dziļā pannā apcep nomizotu, gabaliņos sagrieztu kartupeli un nomizotu, sagrieztu sīpolu.

2. Pieliek zirņus, visam pārlej buljonu un uz mazas uguns vāra 15–20 min. Tad visu sablendē, pēc garšas pieber sāli un piparus, vēlreiz uzvāra.

3. Zupu pasniedz ar skābo krējumu, sakapātiem pētersīļiem un uz pannas eļļā apgrauzdētiem rupjmaizes gabaliņiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko