Ieteicam izmēģināt. Turklāt, vadoties no garastāvokļa un eksperimentētāja talanta, katrs var ēdienā ieviest jaunas nianses. Pacentieties, bet mēs vēlam labu ēstgribu!Trejādās marinādēs izturētas reņģu filejas ar siera krēmu un tomātu želeju
Pagatavošana
1. Reņģes sadala trijās daļās, katru no tām sajauc ar savu marinādi un patur tajā pāris stundu.
2. Tomātus sagriež mazākos gabalos un apcep ar ķiplokiem un garšvielām, citrona sulu, pievieno nedaudz ūdens un pavāra, kamēr mīksti, tad sablenderē, sajauc ar uzbriedinātu želatīnu un lej formā, lai sastingst. Tad sagriež taisnstūra formā.
3. Maizi sagriež plānās šķēlēs un nograuzdē.
4. Maskarpones sieru sajauc ar garšvielām un uzputo.
5. Visu kārto uz šķīvja un pasniedz.