Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -3 °C
Skaidrs
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Rudzu maizes zupa ar biezpiena krēmu

Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā īpašu, saldu un galvenais – garšīgu maizes zupas recepti.

Pagatavošanas laiks: 30 minūtes

Pagatavošana:

1. Aplej maizi ar ūdeni un nedaudz pavāri līdz tā izšķīst.

2. Izkās maizes zupu caur sietu, pievieno žāvētos augļus un liec atkal vārīties 2-5 minūtes.

3. Atdzesē masu un sāc gatavot biezpiena krēmu.

4. Sajauc biezpienu ar krējumu un cukuru, sablenderē. Ja Tev nav blendera, izspied masu

caur smalku sietu.

5. Krēmu liec ledusskapī līdz pasniegšanai.

6. Karamelizē dzērvenes - ieber tās katlā, pievieno cukuru, ūdeni, nedaudz pavāri.

7. Kad ūdens iztvaikojis un dzērvenes pārsprāgušas, noņem tās no uguns.

8. Kārto desertu burciņā – vispirms zupu, tad karamelizētās dzērvenes un visbeidzot krēmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas zupai:

Rudzu maize - 200 g, rozīnes - 50 g, aprikozes žāvētas - 50 g, dzērvenes žāvētas - 50 g, ūdens – 1,5 glāze, brūnais cukurs - 2 ēd.k.

Krēmam:

Biezpiens - 200 g, salds krējums - 100 ml, medus - 2-3 ēd.k.

Karamelizētām dzērvenēm:

Krūmu dzērvenes - 2 saujas, brūnais cukurs - 1,5 ēd.k., ūdens - 100 ml

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko