Vāra spageti līdz al dente (kas nozīmē - vidēji gatavi), t.i., apmēram 7 minūtes vārošā sāls ūdenī. Saputo strausa olu kopā ar saldo krējumu, kausētu sviestu, sāli un pipariem. Sarīvē sieru, smalki sakapā maurlociņus. No spageti sapin vieglas, mazas bumbiņas, pārlej ar olu masu un pārber ar sarīvēto Gruyere sieru. Liek iepriekš uzkarsētā krāsnī cepties apmēram 45 minūtes 180 grādu temperatūrā.
Piezīme: cepešpannai jābūt tik lielai, lai ielietā masa būtu vismaz 3 cm dziļa. Pēc 45 minūtēm sieram jābūt smaržīgam, brūnganam un kraukšķīgam, iekšpusei - pufīgai un maigai. Servēšanas laikā pārber sacepumu ar svaigi kapātiem maurlociņiem.