Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -2 °C
Skaidrs
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Laša filejas muss ar dārzeņu ragū un brokoļu biezeni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauku vecis
l
Ak, Jēziņ,cik var tos ēdienus izvarot! Kas var būt labāks par nesačammātu laša steiku!Un bez jebkāda biezeņa.
Bruno
B
...pievieno garšvielas! Kādas ?
Recepte
R
Tie melnie kā kaķa s..di izskatās,savukārt blakus - kā baltas un kā zaļas strutas...
Vārds
V
Atkal kārtējie mēsli,kurus uzskatot slikta dūša paliek. Ļaudis vairs nemāk ēdienu gatavot. Tagad viss izskatās pēc dzīvnieku ekskrementiem un konteineru atliekām.
Linda
L
Jauks nosaukums - Dienas recepte! Gatavosim šo miksli bezzobainajiem visu dienu! Vai tā ir tikai telpas, vietas aizpildīšana ar šādām receptēm, vai arī ir pienācis laiks pārskatīt vadības darbu - tik garlaicīgi, kā uz sērām. Nav sajūtas, ka pašiem patīk ko dara, bet dara tamdēļ, ka vajg darba.
Ku kuu
K
Jaa,jaa muss ar biezeni....praatinj naac maajaas. Muss ir biezenja atvasinaajums sveshvalodaa. A' DAVAI ,runaasim latviski
Vārds
V
jā, man arī ši bija pirmā lieta, kas sakrita uz nerviem. it kā latviešu valodā vairs vārdu nebūtu. sadomājuši visādus mafinus (keksus), polentas (kukurūzas putras) un nu jau arī mušus :(
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

Četrām porcijām vajadzēs: 600 g laša filejas, 2 olas, 100 g saldā krējuma, 150 g paprikas, 150 g cukini, 150 g burkānu, 120 g sīpolu, nedaudz ķiploka, 150 g baklažānu, 1 ēd. k. tomātu pastas, 1 tējk. timiāna, 500 g brokoļu, 50 g sviesta, 50 g Filadelfijas siera, sāli, cukuru, piparus pēc garšas.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko