Sastāvdaļas: 200 g siera, 1 sīpols, 2 āboli, 4 vārītas olas, 2 burkāni, 2 ēd. k. citrona sulas, sāls, malti melnie pipari, majonēze, melnās olīvas, zaļumi.
1. Sīpolu nomizo, sasmalcina un pārlej ar verdošu ūdeni. Pēc 5 min notecina caurdurī.
2. Atsevišķi sarīvē sieru, olas, nomizotus ābolus un burkānus. Ābolus pārslaka ar citrona sulu un apmaisa.
3. Lielā bļodā liek salātu kārtas, katru pārziežot ar majonēzi: vispirms pusi sīpola, tad pusi ābolu, pusi olu, kas pārkaisītas ar sāli un pipariem, pusi burkānu un pusi siera. Atkārto, līdz visas sastāvdaļas izmantotas.
4. Salātus stundu patur ledusskapī. Dekorē ar olīvām un zaļumiem.