Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Dienas recepte: Vistas fileja kaperu mērcē

Dienas recepte interesantākai ikdienas maltītei.

Sastāvdaļas: 8 vistas filejas šķēles, 3 ēd. kar. kaperu, 2 ķiploka daivas, mazliet miltu, 180 ml vistas buljona, 2 ēd. kar. citrona sulas, 15 g svaigu pētersīļu, 1 ēd. kar. sviesta, pipari, sāls, olīveļļa. 

1. Filejas šķēles apber ar sāli un pipariem, apviļā miltos un eļļā strauji apcep uz lielas uguns. Izņem no pannas. 

2. Pannā eļļā apcep kaperus, sakapātu ķiploku. 

3. Pielej buljonu, citrona sulu, pavāra 3–4 min. Iejauc sviestu un pētersīļus, ieliek filejas šķēles un pakarsē. Pasniedz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko