Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Nedēļas horoskops: 27. septembris - 3. oktobris

Nedēļas horoskopu no 27. septembra - 3. oktobrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Satraucošs laiks, ja esat pedanti. Nevajadzētu pārcensties ar kārtības mīlestību. No jums tiks gaidīta skaidra un precīza rīcība. Izvērtējiet notiekošo, pieņemiet lēmumu, nedomājot par personīgo labumu. Var sākt ko labi izplānotu. Gādājiet, lai neizsīkst spēki, citādi zaudēsit optimismu un nespēsit kontrolēt situāciju. Aizņemtība un uzmanības trūkums var veicināt atsalumu starp dzīvesbiedriem. Centieties vērst par labu savu nevērību, atzīstiet kļūdas. Ja spēsit uzveikt augstprātību un paštaisnības izpausmes, kopā atkal būs silti un mierīgi. Mīlestības jomā iespējams amizants pavērsiens.

VĒRSIS. Neiesaistieties lietās, kas uz jums neattiecas. Iespējamas nelielas materiālas problēmas biznesā. Finansiālā darījumā var būt nepieciešams zinošs vidutājs. Kolektīvā var rūgt nemiers par darba nosacījumiem. Sekojiet pārmaiņām likumdošanā, un drīz varēs gūt pozitīvu rezultātu. Uzmaniet situāciju ģimenē – svarīgi visiem būt kopā. Pusaudži būs uzvilkti un nervozi. Gādājot par atvasēm, svarīga abu vecāku vienota pozīcija. Neesiet kategoriski, aizstāvot katrs savu patiesību, – būtiski ģimenē sargāt mieru un vienotību. Sirsnība nolīdzinās radušās asās šķautnes, un viss būs paveicams.

DVĪŅI. Emocionāls un darbīgs laika posms. Biežāk nekā citkārt var nākties būt ārpus mājas, iespējamas kavēšanās. Svarīga būs mērķtiecība un plānota darbība. Taču necentieties paātrināt notikumu gaitu – visam savs laiks. Meklējiet skaidru līdzsvaru savās vēlmēs un iespējās. Var būt neliels guvums materiālā ziņā. Brīvdienās var nākties doties uz laukiem ražas novākšanas talkās. Būs grūti apvienot visu ģimenes locekļu plānus, taču atrodiet kompromisu un visiem pieņemamu darbošanos. Diezgan sarežģīts personīgo attiecību laiks, būs vajadzīga pacietība. Nesarunājiet lieku.

VĒZIS. Joprojām cīnīsities ar darbu kalniem. Šķitīs, ka esat ierauti pretstraumes plūdumā. Esiet izlēmīgi un konstruktīvi, sabalansējiet savas vēlmes ar iespējām. Pārdomāti saplānojiet slodzi, lai nesākas sastrēgumi. Palīdzēs darbu sakārtošana pēc prioritātēm. Ģimenē sadaliet veicamos darbus "uz galviņām". Diezgan sarežģīts mīļoto cilvēku personīgo attiecību laiks. Gudri un pārdomāti balstieties uz savām labajām īpašībām. Svarīgi tieši tagad nepazaudēt savstarpējos kontaktus ar augošajām atvasēm. Palīdziet mazākajiem bērniem mierīgi iejusties skolas ikdienā. Atturieties no emociju brāzmām.

LAUVA. Kaitinās neplānotas pārmaiņas ierastajā darba ritmā. Kāds notikums vai tikšanās dos vērtīgu atziņu. Neesiet augstprātīgi, pateicīgi pieņemiet tuvinieku vai draugu piedāvāto padomu un atbalstu. Biznesa jomā nepieciešama aktīvāka rīcība. Bez uzbāzības, gaumīgi reklamējiet savu produkciju sabiedriskos pasākumos. Centieties turēt atvases savā uzmanības lokā. Neļaujiet bērniem nīkt pie televizora, ierobežojiet mobilā telefona lietošanu. Māciet sijāt graudus no pelavām. Organizējiet jaukus ģimeniskus izbraukumus. Apmeklējiet kultūras pasākumus, respektējot jaunās paaudzes intereses.

JAUNAVA. Apstākļi nesolās būt viegli. Jūs var gremdēt spītība un nepiekāpība. Viskarstākajās situācijās neļaujiet vaļu emocijām, saglabājiet paškontroli. Ļaujiet notikt tam, kam būtībā jau esat gatavi. Rīkojoties neatlaidīgi, lietas nokārtosies, pietiks spēka visam iecerētajam. Ar mīļoto cilvēku cieši vienos kopīgas intereses un ģimenes pavards. Uzturiet vismaz virtuālas attiecības ar seniem draugiem. Atvēliet savā sirdī vietu žēlsirdībai – tai var būt dažādas izpausmes. Labie darbi – neatkarīgi no to lieluma – atsauksies jūsu dzīvē. Māciet atvasēm saskatīt iespējas vairot labestību savā apkārtnē.

SVARI. Pacentieties nepārdegt, risinot mūžīgās problēmas. Dienas vadiet pēc iespējas rāmāk. Pārsteidzīgi neatraidiet labi domātu piedāvājumu. Apdomīgi risiniet naudas lietas. Peļņas gūšana pašreiz nav tik svarīga kā labu attiecību saglabāšana. Inflācija ātri apēdīs iekrāto. Ja esat iecerējuši lielāku pirkumu, labāk to izdariet tagad. Saudzējiet spēkus, atturieties no ballēšanās un nesamērīgas alkohola lietošanas. Mierīgi valdiet emocijas. Sliktā garastāvokļa dēļ piņķerīgās lietās nestrīdieties ar tuvo cilvēku. Mīļā miera labad vislabāk ieņemt vērotāja pozīciju, taču īstajā brīdī sakiet savu galavārdu.

SKORPIONS. Periodam raksturīgas liktenīgas kavēšanās, apstākļu maiņa, tāpēc darbam ieplānojiet laiku ar rezervi. Viegli spēsit pieņemt galīgos lēmumus un atrast kompromisus. Neļaujieties pesimistu ietekmei. Globālo notikumu drūmās analīzes nav jūsu lauciņš. Uzturiet sevī dzīvesprieku un mundrumu. Nemieru un nervozitāti kliedējiet ar radošu aizraušanos un patīkamām fiziskām nodarbībām. Nelietojiet medikamentus bez ārsta receptes. Kā vien spējat, balstiet tuviniekus. Laikus un nopietni gādājiet par dzimtas senioriem. Sarunās ar atvasēm atturieties no pamācoša toņa un balss paaugstināšanas.

STRĒLNIEKS. Šajā trauslajā laikā būvējiet dzīvi un attiecības uz stabiliem pamatiem. Aktualizēsies nesakārtotas lietas un ilgstoši neizlemti jautājumi. Uzņemieties atbildību par saviem vārdiem un darbiem, cieniet domubiedrus. Ja nesaprašanās dēļ lemsit atstāt darbu, jārēķinās ar palikšanu bezdarbniekos uz ilgu laiku. Tuvāko un tālāko cilvēku starpā kā gaiss nepieciešama saticība un saprašanās. Nolieciet kaujas cirvjus nost, piedodiet pāridarījumus un aizmirstiet strīda karstumā pateiktus asus vārdus. Būvējiet uzticības tiltus. Šajā laikā pītās intrigas, meli un viltus ziņas nevienam nedarīs godu.

MEŽĀZIS. Augošās spriedzes dēļ būs grūti saglabāt mieru. Ļoti svarīgs emocionālais līdzsvars. Darba lietas no jums prasīs lielu pašatdevi. Neko neatlieciet uz pēdējo brīdi. Atcerieties, ka loģika ir jūsu stiprā puse, un pārdomāti aizstāviet savu viedokli – nešaubieties un neminstinieties, pārlieciniet ar faktiem. Izlēmība nodrošinās panākumus. Izdosies veiksmīgi pieņemt svarīgu lēmumu. Pirkšanas un pārdošanas darījumus atlieciet uz vēlāku laiku. Jārēķinās ar satraukumu par skolas bērniem. Nesaasiniet attiecības ģimenē, gādājiet, lai neviens nejūtas atstumts vai mazāk mīļš.

ŪDENSVĪRS. Visapkārt turpināsies reformas, un tas viesīs nedrošības sajūtu. Vērtējiet notiekošo ar kritisku prātu un saglabājiet mieru, jo pašlaik neko tāpat nevarat mainīt. Uzmanīgi painteresējieties par darba iespējām savā nozarē, domājiet par priekšdienām. Nebūs ne laika, ne vēlēšanās apcerēt politikas kataklizmas pasaulē, jo satrauks personiskā materiālā situācija. Saspringtas attiecības ar bērniem. Pusaudži jutīsies ieslodzīti mājās, iespējamas biežas domstarpības. Skaidrojiet atvasēm, kādas var būt neapdomātas rīcības sekas. Esiet uzmanīgi pret savu un tuvinieku veselību.

ZIVIS. Enerģija būs nepieciešama gluži vai eksistenciālu problēmu kārtošanai. Daudz noteiks neparedzamu apstākļu sakritība. Biznesa operācijās biedējošs pieklusums, nav vēlams ne aizdot, ne aizņemties. Uzkrātos līdzekļus saglabājiet ģimenes vajadzībām rudens un ziemas periodā. Pieņemiet lēmumus un nodrošiniet to izpildi. Ja tas nav aktuāli, pagaidām atturieties no transportlīdzekļa iegādāšanās. Uzmaniet savu un mīļo cilvēku veselību. Izveidojiet ģimeni par darboties spējīgu komandu. Respektējiet cits cita viedokli, aktīvi rīkojieties kopējās lietas labā. Uzturiet saites ar uzticamiem draugiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko