Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Kā ģērbties 20,30... 50 gados. Provinces princeses

Nezinu, vai esmu vienīgā, kas šādi domā, taču brīnos, kādēļ neviens publiski nerunā par Latvijas sieviešu masveidā nepiemēroto apģērbu, īpaši uz ielām. Kādam taču būtu jāuzdrošinās pateikt — karalis ir pliks!

Nu kādēļ dažādi dzīvesstila žurnāli turpina demonstrēt un slavēt tik acīmredzami provinciālus vizuāla stīvuma un prastuma kalngalus? Un sauc tur redzēto par "stilīgu" utt.? Visas Sončikas, Silovas un citas ?la krutās skaistules liek pārējām meičām turpināt materializēt redzēto uz savas ādas. Man nav nekas pret šīm sievietēm, taču šķiet smieklīgs gan tas viņu sintētiskais Austrumeiropas/itāļu šiks, gan publiskais uzstādījums un visas viņu sekotājas.

Latvijā uz ielām ir ļoti maz gaumīgi ģērbtu sieviešu. Zināt, es saprotu Dāvidu, kuram kauns teikt, ka viņš nāk no Latvijas. Arī man lielākais kompliments ir, ja kāds saka, ka neizskatos pēc vietējās. Visi taču zinām, ka vietējās, pat ejot uz veikalu, savelk labāko D&G, vai kā viņus tur sauc. Tikpat smieklīgi kā luksusa mašīnas bedrainajās Latvijas ielās izskatās nabaga zemes sapostās princeses. Bēdīgs karš par uzmanību, kas noved pie nespējas konkurēt, jo kurš nopietns ārzemju uzņēmums saprastu un gribētu pieņemt nopietnā darbā tādu sacirtušos un sakrāsotu madam ar lētu izskatu? Nav jābrīnās, ka nabaga Rietumeiropas vīrieši šeit jūtas kā paradīzē — jo viss tik lēts un pieejams.

Mīļās dāmas, ne velti leģendārā Koko Šanele reiz teica: "Mazāk ir vairāk." Es saku — vienkāršāku seju, un mazāk tēlojam! Kas zina, varbūt tad kāds mūs sāks ņemt par pilnu! Pretējā gadījumā būs visu mūžu jāpavada kā korumpētās provinces princesēm. Apģērbs ir harmonija un komunikācija. Un nav nepieciešams kliegt un saspringt ne 20, 30, ne 80 gados. Take it easy, girls! Lai dzīvo vieglums un elegance Latvijas ielās un meiteņu sirdīs! Un var jau būt, ka pēc pieciem vai desmit gadiem pieminekļu apčurātāju vietā pie mums brauks nopietni precinieki, kas mūs cienīs un novērtēs, jo vairs nebūsim slavenas tikai ar atkailināto un lēto miesu. Cienot sevi, liksim cienīt mūs!

Everita, Dienas lasītāja

Rakstiet: [email protected] vai Mūkusalas iela 15, Rīga, LV-1004

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko