Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Dāvanu iesaiņošanas padomi steidzīgajiem

Tā ir briesmīga sajūta, kad pēdējā brīdī iegādātu dāvanu vajag steigšus iesaiņot un paniski pa māju tiek meklēti dāvanu maisiņi, kuriem varētu piešķirt otro (vai pat n-to) dzīvi.. Pēc visiem Mērfija likumiem dāvana kā likts ir par puscentrimetru lielāka par atrasto maisiņu..

Arī es neesmu ideāla un šādas vai līdzīgas situācijas ir bijušas vairākas reizes. Tomēr gribu padalīties ar dažiem padomiem, kuri var noderēt arī parastajam cilvēkam, kurš nav dekorēšanas un iesaiņošanas guru.

1. Iegādājieties un turiet mājās, darbā dažādu stilu un izmēru gatavos dāvanu maisiņus. Es labāk ieteiktu pirkt elegantus, vienkrāsainus ar lentītēm rokturīšu vietā (nevis stiķīšiem) un dažus bērniem piemērotus. Joprojām modē ir dabīgo toņu papīra maisiņi bez apdrukas, otrreizējās pārstrādes un rokdarbu (ar rokam griezts, līmēts, no lina šūts) iepakojums.

2. Ja vajag steigšus iesaiņot dāvanu, bet nav gatavie maisiņi, vajag nomierināties un palūkoties apkārt. Lielāka izmēra papīrs var pārvērsties tūtā, var noderēt kastīte (arī ar uzrakstiem, jo tos var aizlīmēt ar lentītēm, fotogrāfijām), veco laiku vai citvalodīgo avīze var kļūt par interesantu iesaiņojumu.. folijs, cepampapīrs, interesants audums – tas viss var kļūt par oriģinālu, skaistu un īpašu dāvanas iepakojumu.

3. Ļoti labi, ja pa rokai gadās piemērota toņa lentīte, taču arī bez tās var iztikt. Var noderēt arī striķis, auduma strēmelīte, dekoratīvā stieplīte, dzija.

4. Pušķi no lentītēm nav ieteicams taisīt, ja nav prasmju. Labāk kā dekorāciju izmantot salocītu papīra vēdeklīti (vai origami/vēstulīti) vai sasiet vienkārši mezgliņā, parastā bantītē.

Raksts tapis sadarbībā ar http://sapnotava.wordpress.com/

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko