Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Skriešus rūķa cepurē

Izkustēties var arī ziemā un pandēmijas laikā, tāpēc Rimi Rīgas maratons novembra beigās atklājis ziemas sezonu savā virtuālajā skriešanas klubā. Šis klubs tika izveidots jau šīgada jūnijā un līdz ziemas sezonai dažādos izaicinājumos, sacensībās un skrējienos pulcēja vairāk nekā 20 000 dalībnieku. Tagad organizatori līdz pat martam kluba aktivitātēs cer iesaistīt vismaz 10 000 sportotāju.

Ņemot vērā, ka siltajā gadalaikā Vasaras mači bija populārākais notikums Rimi Rīgas maratona skriešanas klubā ar teju 5000 dalībnieku un tajos piedalījās arī Latvijas elites skrējēji Jeļena Prokopčuka, Karīna Helmane-Soročenkova, Dmitrijs Serjogins, kā arī ilggadēja maratona pasaules rekorda īpašniece Pola Redklifa, klubs nolēmis sezonu turpināt ar Ziemas mačiem trīs posmos, piedāvājot visiem skriešanas entuziastiem decembrī, janvārī un februārī noskriet 5 km, 10 km vai 21 km distanci. Kopvērtējumā tiks ņemti vērā divu posmu ātrākie finiša laiki. Ziemas maču posmi norisināsies nedēļas garumā – pirmais posms rit jau šobrīd, no 7. līdz 13.decembrim, otrais posms notiks no 4. līdz 10. janvārim, bet trešais posms būs no 1. līdz 7. februārim. Reģistrēties katram posmam iespējams Rimi Rīgas maratona virtuālajā skriešanas klubā www.rimirigamarathonvc.com. Ikviens, kurš jūt sevī spēku izskriet divas distances, piemēram, 5 km un 10 km, aicināts piedalīties abās, taču jāņem vērā, ka katram posmam jāreģistrējas atsevišķi. Balvās labākie varēs saņemt Nike dāvanu kuponus un Science in Sport sporta uztura komplektus. Kopvērtējuma dalībnieki piedalīsies izlozē un varēs laimēt Garmin viedos svarus. 

Bez Ziemas mačiem Rimi Rīgas maratona organizatori piedāvā arī vairākus citus aizraujošus, sportiskus un iesaistošus izaicinājumus. Piemēram, visu decembra mēnesi ikviens sportošanas entuziasts ir aicināts piedalīties Rimi Labākai dzīvei izaicinājumā Ar KM pret KG un decembrī sakrāt 60 kilometru. Tas nozīmē – ik dienu doties 20 minūšu jeb 2 km pastaigā vai arī trīs reizes nedēļā doties stundu garā pastaigā, noejot 5 km, lai pēc tam bez sirdsapziņas pārmetumiem varētu sēsties pie bagātīgajiem gadumijas svētku galdiem. Visi Rimi Labākai dzīvei izaicinājuma dalībnieki varēs laimēt trīs Rimi uztura speciālistes Olgas Ļubinas individuālās konsultācijas un plānus koriģētam uzturam un piecus Ziemassvētku grozus. 

Tikmēr ziemas saulgriežos Garmin Rimi Rīgas maratona virtuālajā skriešanas klubā piedāvās nedēļu garu izaicinājumu no 21. decembra, kurā būs iespējams laimēt Garmin Instinct Solar viedpulksteni.

Virtuāls šogad būs arī tradicionālais Ziemassvētku skrējiens. Šoziem aprit 10 gadu, kopš entuziastisks draugu pulciņš aizsāka šī skrējiena tradīciju, dodoties 24. decembra rītā no Dailes teātra līdz Mežaparkam un atpakaļ, lai iesāktu svētkus sportiski un vakarā varētu cienāties ar pīrādziņiem un citiem gardumiem. Pēdējos gadus šis Ziemassvētku skrējiens pulcējis ap 300 dalībnieku rūķu cepurēs un citos Ziemassvētku atribūtos, taču šogad ikviens aicināts to noskriet individuāli laikā no 24. līdz 27. decembrim, līdzsvarojot ēšanas priekus ar kustību prieku. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Veselība

Vairāk Veselība


Dārza Diena

Vairāk Dārza Diena


Senioru Diena

Vairāk Senioru Diena


Dienas padomi

Vairāk Dienas padomi


Būve un interjers

Vairāk Būve un interjers


Cits

Vairāk Cits