Žurnāls Svētku Ēdieni piedāvā vairāk nekā 60 gardas receptes, ko iesakām pagatavot tieši šajā laikā:
- tradicionālus un klasiskus latviešu virtuves gardumus - cepešus, rosolu, svētku pīrāgus, rupjmaizes desertus, ķirbju un dzērveņu kūkas;
- liesākus svētku laika ēdienus;
- burkānu, ķirbju un citas zupas, kas lieliski garšos svētku galdā;
- zivs ēdienus - svaiga un kupināta laša receptes; karpas galertu;
- neparastākas idejas ceptiem ķirbjiem un citiem ziemas dārzeņiem;
- piparkūkas, marcipāna, šokolādes un augļu kūkas;
- padomus, kā pildīt putna cepeti;
- padomus, kā orientēties un neapjukt interneta recepšu terminos, ja svētku maltītei idejas meklēsiet web portālos.
Lai gada nogale mājās smaržo pēc kanēļa, sviesta, kraukšķīga cepeša, tikko no cepeškrāsns izņemtas ābolmaizes!
Iegādājies preses tirdzniecības vietās visā Latvijā vai www.ekiosks.lv