Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Krievija

35 bojāgājušie sprādzienā benzīntankā Krievijā © DIENA

Dagestānas Republikā Krievijā vakar tika izsludināta sēru diena pēc tam, kad pirmdienas vakarā Mahačkalas nomalē ugunsgrēka izraisītā sprādzienā degvielas uzpildes stacijā dzīvību zaudēja vismaz 35 cilvēki un 80 guva ievainojumus, vēsta Krievijas ziņu aģentūra TASS.

Maskavā nogāzušās drona atlūzas

Maskavā piektdien nogāzušās drona atlūzas un pilsētas mērs Sergejs Sobjaņins apstiprinājis, ka Krievijas galvaspilsētai uzbrucis drons.

Piemaskavas Domodedovā liels ugunsgrēks

Krievijā netālu no galvaspilsētas Maskavas Domodedovā naktī uz ceturtdienu nodārdējis sprādziens un izraisījies liels ugunsgrēks, vēsta vietējās varasiestādes un mediji.

Politologs: Putins un Prigožins ir dvīņu brāļi

Krievijas prezidents Vladimirs Putins nevērsās ar militāru spēku pret dumpi sarīkojušo privāto algotņu grupējumu "Vagner" un nesodīja tās līderi Jevgeņiju Prigožinu, jo viņi abi vēl joprojām ir sabiedrotie, intervijā aģentūrai LETA norāda vēsturnieks, politologs un Krievijas eksperts Kārlis Daukšts.

Navaļnijs 18.reizi ievietots soda izolatorā

Krievijas opozicionārs Aleksejs Navaļnijs uzreiz pēc tam, kad viņam pasludināts spriedums "ekstrēmisma" lietā, ievietots soda izolatorā, sociālajā tīklā Twitter pavēstīja Navaļnija preses sekretāre Kira Jarmiša, norādot, ka šī ir jau 18.reize, kad opozicionārs ievietots karcerī.

Navaļnijam piespriež 19 gadu cietumsodu

Maskavas pilsētas tiesa piektdien izbraukuma sēdē piesprieda Krievijas opozīcijas līderim Aleksejam Navaļnijam 19 gadu cietumsodu par "ekstrēmismu" un sodu viņš izcietīs "īpaša režīma" kolonijā.