Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Krievija

SAB: Krievijas reģionālo vēlēšanu iznākums liecina, ka Putina režīms turpina saglabāt kontroli pār iekšpolitiskajiem procesiem

Krievijas reģionālo vēlēšanu norise un iznākums liecina, ka Vladimira Putina režīms turpina saglabāt kontroli pār iekšpolitiskajiem procesiem valstī, un tam ir gan spējas, gan nepieciešamie instrumenti, lai noturētu varu un nodrošinātu Putina uzvaru nākamajās Krievijas prezidenta vēlēšanās, savā jaunākajā informatīvi analītiskajā rakstā atzinis Satversmes aizsardzības birojs (SAB).

Krievija ierobežo degvielas eksportu

Lai izvairītos no benzīna un dīzeļdegvielas trūkuma vietējā tirgū, Krievija uz laiku ierobežos degvielas eksportu, ceturtdien paziņojusi valdība.

Kadirovs apgalvo, ka esot sveiks un vesels

Čečenijas prokremliskais līderis Ramzans Kadirovs platformā Telegram paziņojis, ka esot sveiks un vesels, bet slimnīcā Maskavā, kur nesen tika novērots liels Čečenijas vadības automašīnu pieplūdums, ārstējoties viņa tēvocis.

Ukrainas amatpersona: Krievijā briest dumpis

Krievijā briest dumpis, tomēr diez vai sagaidāms vēl viens karavīru gājiens uz Maskavu, kāds jūnijā tika pieredzēts algotņu grupējuma Vagner dumpja laikā, uzskata Ukrainas Nacionālās drošības un aizsardzības padomes sekretārs Oleksijs Daņilovs.

Medijs: Kadirova lidmašīna šomēnes trīs reizes lidojusi uz Maskavu

Kopš septembra sākuma lidmašīna, kas pieder Čečenijas prokremliskajam līderim Ramzanam Kadirovam, trīs reizes lidojusi uz Maskavu, un ar lielu ticamības pakāpi var apgalvot, ka pēdējās trīs dienas viņš atrodas Maskavā, vēsta tīmekļa izdevums Vjorstka, atsaucoties uz aviopārvadājumu monitoringa vietni.

Putins un Kims Čenuns tiekas kosmodromā Vostočnij

Krievijas prezidents Vladimirs Putins un Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns Kremļa trešdien publiskotajā videoierakstā redzami, tiekoties un sarokojoties kosmodromā Vostočnij Krievijas Tālajos Austrumos.