Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Par Supernova 2019 pirmajiem finālistiem kļūst Samanta Tīna, Edgars Kreilis, Aivo Oskis un Laime Pilnīga(4)

Latvijas Televīzijas (LTV) autoru un izpildītāju konkursa "Supernova 2019" finālam kvalificējās pirmie četri dalībnieki - Laime Pilnīga, Samanta Tīna, Edgars Kreilis un Aivo Oskis, kuri 16. februārī cīnīsies par ceļazīmi uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Telavivā, Izraēlā, aģentūru LETA informēja Supernova 2019 komunikācijas vadītāja Līga Andžāne.

Uztura speciāliste: Rasols ir vēsture(32)

Kaut arī par veselīgu uzturu interesējamies arvien vairāk, biežāk ēdam salātus un priekšroku dodam vienkāršām un saprotamām maltītēm, vēl joprojām lielākajai daļai Latvijas iedzīvotāju trūkst izpratnes par to, kas ir sabalansēts uzturs, uzskata sertificēta uztura speciāliste Svetlana Aleksejeva. Kļūdainas izvēles visbiežāk tiek pieļautas pusdienu laikā, portālam Diena.lv pavēstīja aģentūras Deep White pārstāvji.

Skutelis turpmāk smīdinās arī Latvijas Televīzijā(9)

No 11. janvāra Latvijas Televīzijas skatītāji piektdienu vakarus varēs pavadīt kopā ar Jāni Skuteli raidījumā Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli. Smaidīgā un smieklīgā atmosfērā šovā tiek apkopotas svarīgas, mazāk svarīgas un reizēm arī pavisam nesvarīgas Latvijas un pasaules norises.

Dienas tests: Kas notika? © DIENA

Gada izskaņā portāls Diena.lv 20 jautājumos aicina pārbaudīt zināšanas par dažiem no šā gada zīmīgākajiem notikumiem gan Latvijā, gan pasaulē. Uzzini, cik rūpīgi esi sekojis līdzi aktualitātēm un turpini būt informēts par notiekošo kopā ar Diena.lv arī nākamajā gadā!