Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

VIDEO: Grupa The Coco’nuts sava jaunākā albuma prezentācijas koncertā

Pašmāju blūzroka, indī un alternatīvā džeza grupa The Coco'nuts šī gada jūnijā laida klajā savu otro studijas albumu No Other Way Out. Albuma prezentācijas koncerta piedalījās vairāki īpaši viesi, tajā skaitā Melo M čellists Miķelis Dobičins, dalībnieki no Banku augstskolas kora Monēta, kā arī Latvijas Radio bigbenda pūtēji.

FOTO: Sarunu festivāls LAMPA pulcējis 16 000 apmeklētāju

Šogad sarunu festivāla LAMPA apmeklētāju skaits bijis rekordliels – Cēsīs piektdien un sestdien kopumā viesojušies vairāk nekā 16 000 cilvēku, turklāt vēl aptuveni 47 tūkstoši vērojuši festivāla tiešraides internetā, portālu Diena.lv informēja festivāla koordinatore Irīna Kuzņecova.

Dziesmu svētku apmeklētājiem pieejama noderīga lietotne

Mobilā lietotne Svētki ar aktuālu un noderīgu informāciju par Dziesmu un deju svētku norisi pieejama lejupielādei gan dalībniekiem, gan skatītājiem. IT uzņēmuma _Squalio radītā lietotne ir bezmaksas, un to var lejupielādēt kā Apple, tā Android viedierīču īpašnieki.

Ātruma cilts video: Latviju pārņem pasaules velobraukšanas trakums

Portāls Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko ātruma cilts sēriju - šoreiz raidījumā viss par un ap riteņbraukšanu, jo studijā viesojas velosportists, fiksīšu karalis Toms Alsbergs, lai iepazīstinātu skatītājus ar aktualitātēm daudzpusīgajā velobraukšanas kultūrā un velo sacensību kaislībām, kuras jau pavisam drīz piedzīvos Rīgas ielas.