Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Motoru sports

Ātruma cilts video: 1986. gada luksus Toyota Land Cruiser kā no seriāla Narcos

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījuma rubrikā Bez ABS viesojas vispelēkākais spēkrats, kas redzēts – eleganti restaurēts 1986. gada luksus Toyota Land Cruiser apvidus auto, ar kādu seriālā Narcos braukājis bēdīgi slavenais narkobarons Pablo Eskobars.

Ātruma cilts video: nerūsējošā tērauda lidmašīna stratosfērā traukusies ar 3000 km/h

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Tajā Pauls Timrots turpina iepazīt vēsturiskos transportlīdzekļus – šoreiz tā ir Aviācijas muzejā apskatāmā, izcilākā padomju laika tehnika. Eksponātu vidū ir 25 pasaules rekordus sasniegusi nerūsējošā tērauda lidmašīna, kas paredzēta lidojumam divu kilometru augstumā, milzu MI-6 helikopters, iznīcinātāja modelis, ar kādu mīklainos apstākļos bojā gāja Jurijs Gagarins un citi unikāli lidaparāti.

Ātruma cilts video: kā ripo četrtonnīgs retro sacīkšu auto?

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījums devies pie Retro auto muzeja saimnieka Normunda Orleāna, lai iepazītos ar viņa spēkratu kolekciju, kurā ir 1915. gada smagsvara sacīkšu auto, filmā Agrā rūsa redzamais BMW kabriolets, 37 motocikli un citi unikāli braucamrīki.

Ātruma cilts video: 100 000 eiro vērts Audi uz ezera ledus Stāmerienā

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījums turpina ziemas izaicinājumu sēriju Ziemeļvidzemē, kur netālu no Stāmerienas, ezera vidū vairāk nekā 100 000 eiro vērts autošosejas TCR klases Audi mērosies spēkiem ar motociklu.