Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Krievijas opozicionārs: Putina režīms pašlaik ir 1943.gada Trešā reiha situācijā

Krievijas prezidenta Vladimira Putina režīms pašlaik ir tādā pašā stāvoklī, kādā 1943.gadā atradās Trešā reiha hitleriskais režīms, paziņojis Krievijas opozīcijas politiķis un bijušais Valsts domes deputāts Dmitrijs Gudkovs.

"Viss, kas notiek ap Putinu, ļoti atgādina Trešo reihu, 1943.gadu. Laikā, kad jau bija skaidrs, ka viss notiek pavisam ne tā, kā plānots, ka viss ir aizgājis greizi, ka spēka vairs nepietiek. Apmēram tā mēs atrodamies 1943.gada laika posmā, ja izmanto Otrā pasaules kara paraugu," Gudkovs sacīja intervijā Ukrainas ziņu aģentūrai UNIAN.

Politiķis piebilda, ka pašreizējais karš vēsturiskā mērogā nav maznozīmīgāks par Otro pasaules karu, jo demokrātijām ir jācīnās pret diktatūrām.

"Putinisms beigsies kopā ar Putinu. Un pārējā putinisma daļa atrunās nosacījumus varas nodošanai un aiziešanai, bēgšanai, es nezinu. Vai būs vēl sliktāk - ar spēku no apakšas gāzīs šo režīmu kopā ar kliķi, kas pašlaik sēž un cer uz brīnumu. Tāpat kā Hitlera tuvāko loks, kas kopā ar Hitleru 1944.gada beigās cerēja uz brīnumu. Tomēr viņi cerēja un cerēja, bet pēc tam viens pēc otra sāka indēties, kārties, šauties," klāstīja Gudkovs.

Viņa skatījumā, Putinu likvidēt varētu Krievijas Federālais apsardzes dienests.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē