Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Premjere: Pēc lidojumu skandāla destabilizācijas jākoncentrējas uz valdības darāmajiem darbiem

Ekspremjera Krišjāņa Kariņa (JV) lidojuma skandāls ir bijis gana destabilizējošs, tāpēc tagad galvenais uzdevums ir koncentrēties uz valdības darbu, šādu pozīciju intervijā TV3 pauda Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

"Šīs diskusijas nav palīdzošas valsts ekonomiskās attīstības kursam," norises ap lidojumu jautājumu raksturoja Siliņa, sakot, ka viņas galvenie uzdevumi tagad esot "spēt vadīt valdību un fokusēties uz uzdevumiem, kas šobrīd jādara".

Taujāta par kopējo "Jaunās vienotības" (JV) vērtējumu lidojumu lietai, premjere pauda, ka Kariņš ir demisionējis un uzņēmies politisko atbildību par notikušo, partija šo soli ir atbalstījusi, un tā savā ziņā arī esot JV pozīcija par notikušo.

Siliņa vairākkārt uzsvēra, ka pēc lidojumu skandāla ir svarīgi veikt uzlabojumus komandējumu organizēšanas kārtībā, lai ir pilnībā skaidrs, kāda rīcība kādos gadījumos ir nepieciešama. Nauda ir ļoti svarīga, bet svarīgs ir arī laika aspekts, par komandējumu organizēšanu piebilda politiķe.

Savukārt taujāta, kāpēc pēc Kariņa atkāpšanās no ārlietu ministra amata JV viņa sekotāju meklēja ārpus partijas rindām, Siliņa pauda viedokli, ka JV rindās joprojām esot ārpolitikā spēcīgi cilvēki, kā piemērus minot Zandu Kalniņu-Lukaševicu, Sandru Kalnieti un Irmu Kalniņu, bet viņas strādājot jau citos virzienos.

Siliņa ir pārliecināta, ka ārlietu ministra postenim aicinātā diplomāte Baiba Braže došot jaunu pienesumu politikai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē