Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Rīgas piena kombināts ievieš produktu grupu Mana Saime

AS Rīgas piena kombināts Latvijas tirgū ievieš jaunu piena produktu grupu Mana Saime, kuras ražošanas līnijās ieguldīts 1 miljons eiro.

Mana Saime "piedāvās piena produktus par pieejamu cenu, ar modernāko ražošanas kvalitāti, videi draudzīgu iepakojumu un pārliecību, ka piens ir Latvijas zemnieku ražots".

Jaunās grupas produktus ražos divas pilnīgi jaunas Ecolean ražošanas līnijas, kuru uzstādīšanā Rīgas piena kombināts ieguldījis aptuveni miljonu eiro. Tā šobrīd ir viena no modernākajām ražošanas līnijām piena nozarē pasaulē ar mazāku enerģijas patēriņu un paaugstinātu higiēnas līmeni, ko nodrošina hermētiski noslēgts un automatizēts iepakošanas process.

"Mana Saime turpmāk būs galvenā Rīgas piena kombināta Latvijas tirgū piedāvātā produktu grupa. Savukārt, spēcīgs produktu zīmols vietējā tirgū būs pamats jaunu produktu izstrādei eksporta tirgiem, kas ir uzņēmuma un mūsu akcionāru prioritāte tuvākajiem gadiem," stāsta Rīgas piena kombināts valdes priekšsēdētājs Raimonds Misa.

Kopumā būs 14 dažādi Mana Saime produkti. Mana Saime produktu grupā būs dažāda tauku satura piens, kefirs, paniņas, dažādu garšu un veidu jogurti, vairāki krējuma un sviesta veidi.

Grupas produkti tiks piedāvāti Latvijā nebijušā, videi īpaši draudzīgā iepakojumā, kas ir aptuveni uz pusi vieglāks par citiem ierastajiem piena produktu iepakojumiem, tā ražošanas laikā izmantots vidēji vismaz 3 reizes mazāk enerģijas, daudzkārt mazāk ūdens, kā arī tas rada mazāk atkritumu un CO2 izmešu. Tuklāt 40% no iepakojuma svara veido krīta, kas ir dabīgs materiāls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses