Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Piedāvā Latvijā būvētu autonomu māju no vietējiem kokmateriāliem

SIA _Super Bebris _uzsācis pilnīgi autonomu, enerģētiski neatkarīgu, vietai nepiesaistītu māju ražošanu, ziņo uzņēmuma pārstāvji.

Mājai neesot nepieciešamas nekādas ārējās inženierkomunikācijas, būvatļaujas, kā arī nav jāmaksā nekustamā īpašuma nodoklis. To iespējams novietot savā zemesgabalā, neatkarīgi no zemes seguma - pļavas, pludmales vai asfalta -, kā arī nav nepieciešams rakt pamatus, jo mājai ir izlīmeņojami balsti.

Namiņš ir pilnībā autonoms – enerģiju dod saules baterijas, apkure un plīts darbojas uz moderniem, maināmiem gāzes baloniem, ūdenim ierīkots uzpildāms rezervuārs ar 1000 litru tilpumu, iebūvēta arī 1000 litru liela kanalizācijas tvertne. Uzņēmums piedāvā arī māju apsaimniekošanu - gāzes balonu nomaiņu, kanalizācijas tvertnes iztīrīšanu, ūdens rezervuāru piepildīšanu. ja zemes gabalā ir pieejamas komunikācijas, tās arī var viegli pielāgot namam.

Māja tiek piedāvāta pilnībā aprīkota – ar santehniku un mēbelēm, uzreiz gatava dzīvošanai. Modifikāciju iespējas ir teju bezgalīgas – var pasūtīt namiņu ar vienu vai divām guļamistabām; ar garāžu; ar noliktavas telpu; ar vairākām ieejām un tamlīdzīgi.

"Ideja par šādu namiņu radās, jo Latvijā daudziem ir zemes gabals, bet ilgu laiku prasa būvatļaujas saņemšana, arī komunikāciju ierīkošana ir ilgs, dārgs un pamatīgs darbs. Neatkarīgajai mājai ir arī vairākas modifikācijas, tādēļ to ērti pielāgot arī biznesa vai pašvaldību vajadzībām. Šāda ēka maksā krietni lētāk, nekā „stacionārās” mājas, daudz lētākas ir arī apsaimniekošanas izmaksas,” stāsta Super Bebris valdes loceklis Normunds Teko.

Super Bebris jau vairāk nekā 11 gadus veiksmīgi darbojas gan Latvijas, gan starptautiskajā mājokļu būvniecības un koka konstrukciju tirgū.

SIA Super Bebris ir viens no nedaudzajiem Latvijas uzņēmumiem, kas pats ražo konstrukcijas, izstrādā projektus, būvē un pārdod gala produktu patērētājam. Visas koka konstrukcijas, kā arī dzīvojamās mājas tiek būvētas tepat Latvijā no vietējiem koksnes resursiem. Uzņēmums iekarojis stabilu vietu Eiropas tirgū, eksportē koka namus un konstrukcijas uz dažādām valstīm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses