Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Aicina piedalīties vērienīgā apģērbu iepirkumā Norvēģijā

Viens no vadošajiem Norvēģijas uzņēmumiem ir izsludinājis konkursu par darba apģērbu piegādi 850 darbiniekiem un aicina šajā konkursā piedalīties arī Latvijas uzņēmumus.

AS ISS Facility Service veic izmaiņas Ēdināšanas pakalpojumu brendā un tāpēc meklē sadarbības partnerus, kas varētu piegādāt jaunus formas tērpus visiem 850 darbiniekiem – 450 pavāriem un 400 viesmīļiem.

Uzņēmums plāno, ka gadā būs nepieciešami vidēji 1800 pavāru un 800 viesmīļu formas tērpi, kā arī apmēram 3000 priekšauti divos dažādos stilos. Izvērtējot iesniegtos piedāvajumus ISS Facility Service ņems vērā ne tikai izdevīgāko cenu, bet arī preces kvalitāti un to, cik uzticams ir piegādātājs. Jāpiemin, ka formas tērpus būs nepieciešams piegādāt katrai no 350 kafejnīcām atsevišķi.

ISS Group tika nodibināts 1901. gadā Kopenhāgenā un šobrīd ir kļuvis par vienu no lielākajiem pakalpojumu sniedzējiem visā pasaulē. Uzņēmums nodarbina  vairāk kā 530 000 darbiniekus 50 dažādās pasaules valstīs un ISS apgrozījums 2011. gadā sasniedza 77.6 miljardus dāņu kronas jeb aptuveni 7,3 miljardus latu.

Ikviens uzņēmums, kas vēlās piedalīties šajā konkursā, ir aicināts sazināties ar SIA Mercell Latvia. Piedāvājumi elektroniskā veidā ir jāiesniedz līdz 15. jūnijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ūdens konflikti Eiropā

Sašutumu izsauc Eiropas Komisijas vilcināšanās pieņemt Ūdens iniciatīvu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses