Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jauns galddators birojiem no HP

HP ir paplašinājis savu biznesa galddatoru klāstu ar nozarē pirmo "viss-vienā" galddatoru, kas aprīkots ar otrās paaudzes Intel® CoreTM vProTM tehnoloģiju. Šī tehnoloģija samazina dīkstāves laiku, pateicoties attālinātajai IT pārvaldībai. Datoram ir par 40 procentiem labāka veiktspēja un par 15 procentiem ātrāka piekļuve cietajam diskam.

Jaunais "HP Compaq 8200 Elite All-in-One Business" galddators ir piemērots uzņēmumiem un publiskā sektora klientiem, jo piedāvā stabilu veiktspēju, drošību un attālināto pārvaldību, kā arī kopdarba vadības iespējas, kas ļauj uzņēmumā savienoties ar kolēģiem biroja tīkla ietvaros kā arī ar citiem uzņēmuma filiāļu kolēģiem dažādās pasaules malās.

Datoram ir 58,4 cm (23 collu) diagonāles Full HD monitors ar LED apgaismojumu, kā arī iebūvēta tīmekļkamera, mikrofons un skaļruņi optimizētai attālinātai komunikācijai. Mūzikai vai konferences sarunām pieejama SRS Premium skaņas tehnoloģija, kas sniedz attīrītu skaņu un telpiskuma efektu. Gadījumā, ja uzņēmumā nav sava konferenču vai kopdarba sistēma, datorā ir iekļauts "HP Virtual Rooms" risinājums, kas vienotā, ērti lietojamā tiešsaistes konferenču centrā ļauj uzņēmumiem organizēt lietišķās prezentācijas, personāla sapulces, mācību nodarbības. HP Elite klientu atbalsts pastāvīgai kvalitātei un uzticamībai

HP jaunajam datoram nodrošina trīs gadu garantiju. Produktam ir uzlabots lietotāju atbalsts HP Total Care un HP Care Pack pakalpojumiem, piedāvājot paplašinātus servisa līgumus, kas noteikti varētu interesēt uzņēmumus, kas regulāri maina datortehniku. Savukārt nesen ieviestais "HP Elite Premium Support" pakalpojums servisam piedāvā tehniskos profesionāļus, garantējot ātrus un padziļinātus problēmu risinājumus. 

Datorā ietverta arī virkne drošības instrumentu, kas palīdz aizsargāt uzņēmumiem svarīgus datus. To skaitā ir iebūvēta drošības mikroshēma, kas savietojama ar TPM 1.2 standartu aparatūras bāzētai šifrēšanai. HP Compaq 8200 Elite All-in-One atbalsta līdz 8 GB DDR3 SDRAM PC3-1333 sistēmas atmiņu, satur divus atmiņas slotus, mini PCI Express (PCIe) slotu un diskdziņu nišu (drive bay), padarot galddatoru piemērotu biznesa klases klientiem, kuriem nepieciešamas maksimālas konfigurācijas iespējas, datu glabāšanas un failu kopīgošanas elastība.

Kā izvēles variants tiek piedāvāts arī Solid State Drive (SSD) disks ātrākai piekļuvei datiem, klusākai un vēsākai darbībai, kā arī ilgākam darbmūžam, salīdzinot ar standarta cietajiem diskiem. Īpaša uzmanība veltīta datora energoefektivitātei. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko