Sastāvdaļas: 250 g ravioli makaronu, 250 g sparģeļu, puse citrona, 2 ēd. kar. sviesta, 60 g valriekstu, 2 ēd. kar. kapātu pētersīļu, šķipsna maltu melno piparu, 3 ēd. kar. rīvēta parmezāna.
1. Katram sparģelim nogriež cietos galus, pārējo sagriež trīs daļās. Pannā izkausē sviestu, ieliek sparģeļus, apmaisa un zem vāka uz vidējas uguns cep 4-5 minūtes.
2. Katliņā uzvāra ūdeni, ieber ravioli un vāra, līdz gatavi. Nokāš un liek bļodā, pievieno sparģeļus.
3. Pannā, kurā cepti sparģeļi un vēl ir sviesta atlikums, iespiež citrona sulu, pieber piparus un 30 sekundes maisot pavāra. Mērci pārlej ravioli un sparģeļiem. Pievieno riekstus, pētersīļus, parmezānu, apmaisa.