Sastāvdaļas: 230 g brūnā cukura, 110 g mīksta sviesta, 1 ola, 250 g miltu, šķipsna sāls, 1 tējkarote sodas, 240 ml paniņu, 1,5 tējkarotes vaniļas ekstrakta, 300 g rabarberu, 50 g baltā cukura, 1 tējkarote malta kanēļa.
1. Bļodā sajauc sviestu, brūno cukuru, olu, tad iemaisa arī paniņas un vaniļas ekstraktu. Pievieno miltus, sāli, sodu un visu rūpīgi samaisa.
2. Rabarberus nomizo, sagriež gabalos, iejauc mīklā.
3. Ietauko cepamtrauku un liek tajā pīrāga mīklu. Sajauc balto cukuru un kanēli un pārkaisa pīrāgam. 175 grādus karstā cepeškrāsnī cep apmēram stundu, līdz mīkla vairs nelīp pie pīrāgā iedurta kociņa.