Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -2 °C
Skaidrs
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Horoskopi

Mana tante laukos audzē trušus. Tieši tik prozaiski - to mīlīgi pūkainajai dzīvei lemts beigties marinādē un cepeškrāsnī. Lai to mūžs nav bijis veltīgs, svarīgi trusi garšīgi pagatavot, kārtīgi iemarinēt, sautēt... Izmēģināju sarkanvīna marinādi, kas gaļu padara mīkstu un sevišķi aromātisku. Trusi sasmērē ar olīveļļu, sarīvētu ķiploku, sāli un timiānu, blīvi liek traukā, salaista ar sarkanvīnu, noslēdz un atstāj uz nakti ledusskapī.

Aknas arī. Trusi šmorē cepeškrāsnī 180 grādos aptuveni divas stundas. Marinētās aknas savukārt sacep uz pannas. Tās der kā uzkoda nepacietīgajiem, kamēr gaļa gatavojas krāsnī. Ēd siltas ar sīpolu marmelādi, pavasara salātiem un dīgstiem un bageti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Nepieciešams

trusis un tā aknas
1/2 pudele laba sausā sarkanvīna
4 daiviņas ķiploka
timiāns
sīpols
extra virgin olīveļļa
Himalaju sāls

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?