Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kā Rīgā šodien atzīmē Pasaules veselības dienu

Ceturtdien, jau sešdesmit otro reizi atzīmējot Pasaules veselības dienu, galvaspilsētas iedzīvotājiem tiek piedāvāta iespēja bez maksas pārbaudīt savu veselības stāvokli un iepazīties ar dažādiem veselības uzlabošanai veltītiem pasākumiem. 

Rīgas domes telpās un Rātslaukumā no plkst. 8.45 līdz 16.00 pilsētas iedzīvotājiem un viesiem tiek piedāvāti šādi pasākumi: 

Latvijas Sarkanā Krusta pārstāvji informatīvajā teltī iepazīstinās ar Pirmās palīdzības kursu vecāka gājuma cilvēkiem, kā arī informēs par sirds un asinsvadu slimību riska faktoru noteikšanu. Interesenti kopā ar Labklājības departamenta speciālistiem varēs izspēlēt vides spēli par veselīgu dzīvesveidu Rinko.

Pasaules veselības dienas ietvaros MFD Veselības grupa piedāvā rīdziniekiem bezmaksas terapeitu konsultācijas. Vienas konsultācijas ilgums ir 20 minūtes. Interesentiem iepriekš jāpiesakās, zvanot pa tālruni 67255823. Papildus informācija mājas lapā www.mfd.lv.

Visas dienas garumā Rīgas domes 1. stāva foajē varēs iepazīties ar septiņu Rīgas Sociālā dienesta dienas centru pieaugušām personām radošo darbu izstādi Vecums kā bagātība.

Rīgas domes Labklājības departamenta speciālisti sadarbībā ar Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas studentiem vadīs spēli Aktīvs visur un vienmēr, kuras laikā interesentiem būs iespēja piedalīties stafetes gājienā.

Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas studenti vadīs nodarbības Ievads nūjošanā, kuras laikā būs iespēja apgūt nūjošanas prasmes tehniku, iesildošos un atsildošos vingrinājumus. Nodarbības notiks plkst. 11.00; 12.00; 13.00; 14.00; 15.00. Studenti no plkst. 11.00 – 15.15 organizēs 30.minūšu garas interaktīvas Rīgas izzināšanas sacensība Fotoorientēšanās.

No 10.30 līdz 16.00 Rīgas aktīvo senioru alianse organizēs pasākumu Bērzu spēks un veselība, popularizējot veselīgu dzīves veidu un aicinot uz bērzu sulu degustēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas