Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Dirty Deal Teatro pirmizrādi piedzīvos muzikāla līdzdalības izrāde bērniem Sapņu ķērāji

Dirty Deal Teatro 28. decembrī pirmizrādi piedzīvos muzikāla līdzdalības izrāde bērniem Sapņu ķērāji, kurā radošā komanda aicina skatītājus un sapņotājus pamodināt sevī drosmi. Izrāde paredzēta sākumskolas vecuma bērniem, kā arī viņu vecākiem un skolotājiem.

Sapņu ķērāju klubiņš uzņem jaunus biedrus! Kopā ar Elīzu, Jurģi un Annu varēsiet papildināt sapņu grāmatu ar saviem labajiem un arī ne tik jaukajiem sapņiem. Lai iemācītos no sliktā sapņa laicīgi pamosties, kopā ar sapņu klubiņa biedriem vajadzēs pārvarēt dažādus pārbaudījumus, kā arī palīdzēt citiem.

Visi jaunuzņemtie sapņu klubiņa biedri dosies kopīgā piedzīvojumā, lai atbalstītu senākos biedrus. Elīzai palīdzēsim atbrīvoties no vientulības bailēm, Jurģim no bailēm nebūt pirmajam, savukārt Annai no satraukuma par neiederēšanās.

Sapņu ķērāju klubiņa biedriem vajadzēs uzņemties vissvarīgāko misiju - papildināt sapņu grāmatu ar miegā piedzīvoto. Tikai daloties vienam ar otru, var iemācīties nebaidīties un saprast sapņus. Nākot uz izrādi, paņem līdzi kādu no saviem sapņiem.

Izrādes režisors Roberts Dauburs par Sapņu ķērājiem stāsta: "Mēs pavadām vienu trešdaļu no savas dzīves guļot. Tas ir maģisks process, kurā varam piedzīvot jebko, taču nevaram šos piedzīvojumus kontrolēt. Reizēm mēs murgojam, reizēm esam varoņi episkā cīņā vai satiekam kādu tuvinieku, kas ikdienā vairs nav starp mums. Lai gan nevaldām pār saviem sapņiem, mēs varam izprast, kāpēc tos piedzīvojam."

Pirmizrāde 28. decembrī plkst. 19.00, savukārt nākamās izrādes gaidāmas jau 30. decembrī 12.00 un 16.00, kā arī 13. un 14. janvārī. Biļetes Biļešu paradīzes tīklā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja