Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Koncertzālē Latvija uzstāsies flamenko ģitārists Daniels Kasaress

Ventspils koncertzālē Latvija 25. februārī plkst. 16 izskanēs flamenko ģitārista Daniela Kasaresa jaunā koncertprogramma Magiterráneo, informēja koncertzāles pārstāvji

Flamenko ģitārists viesosies Austrumeiropā, līdzi ņemot Vidusjūras reģiona noskaņas, kas iedvesmo ar savu spēku, poētisko maģiju un dievu klātbūtnes sajūtu. Šajā muzikālajā notikumā tiks atskaņotas skaistas melodijas, ļaujot izjust zemi, kur olīvu un lauru koki zaļo viskošāk, un jūru, pie kuras Daniels Kasaress vislabprātāk rada savus skaņdarbus.

Koncertprogrammu veido tango un daudzveidīgi tradicionālās flamenko mūzikas formas skaņdarbi, to vienīgais mērķis – klausītājos atraisīt pozitīvās emocijas, laimi un mieru.

Pavadošā grupa ģitāras skanējumu papildinās gan vokāli, gan ar basģitāru, perkusijām, flamenko mūzikas stilam raksturīgo rokām izsisto ritmu un pat dejas elementiem.

Ģitārists Daniels Kasaress uzsver: "Nav svarīga vieta, kur sāc, vai galapunkts, uz kuru dodies, bet gan pieredze, emocijas un zināšanas, ko esi ieguvis šai ceļā, ko sauc par dzīvi."

Daniels Kasaress ir komponists un viens no šī brīža starptautiski pazīstamākajiem spāņu flamenko ģitāristiem. Dzimis netālu no Malagas, Spānijas Dienvidos. Viņa ģitāras spēlē parādās šim reģionam raksturīgā kontrastainība un temperamentīgais skanējums.

Pateicoties tehniskajai virtuozitātei un meistarībai Daniels mūzikā ir atvērts jauniem izaicinājumiem. 2014. gadā tika izlaists Daniela simfoniskais darbs La luna de Alejandra, kas tapis sadarbībā ar Malagas filharmonijas orķestri. Savā karjerā viņš ir sadarbojies ar dažādiem starptautiskiem māksliniekiem arī citos mūzikas žanros un uzstājies Karaliskajā Alberta zālē Londonā un Ņujorkas Kārnegija zālē.

Koncerts Ventspilī notiek mākslinieka Eiropas turnejas ietvaros.

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes tīklā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja