Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 8. novembris
Agra, Aleksandra

Zirņu un pētersīļu salāti

Garda un veselīga recepte brīvdienu galdam - zirņu un pētersīļu salāti.

SASTĀVDAĻAS: 1 kārba konservētu turku zirņu, 2 saujas svaigu pētersīļu, 100 g fetas siera. Mērcei – 2 ēdamkarotes olīveļļas, puscitrona sula, 1 šķipsna čili pārslu, 1 tējkarote medus, sāls pēc garšas.

1. Turku zirņus nokāš, noskalo un saber bļodā.

2. Pētersīļus smalki sakapā, pievieno zirņiem. Visu pārber ar sadrupinātu fetas sieru.

3. Salātus samaisa ar mērci, ko pagatavo, burciņā salejot un sakratot eļļu, citrona sulu, medu, arī čili pārslas un sāli. Pasniedz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko