Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -3 °C
Skaidrs
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Žāvētu ābolu krēms vaniļas mērcē

Žāvētu ābolu krēms vaniļas mērcē - garda recepte brīvdienu galdam!

Sastāvdaļas: 0,5 kg žāvētu ābolu, 0,5 l saldā krējuma, cukurs pēc garšas, 2 olu baltumi. Mērcei – 0,5 l piena, 3–4 olu dzeltenumi, 1 paciņa vaniļas cukura.

1. Nelielā ūdens daudzumā 10 min vāra žāvētos ābolus. Nolej šķidrumu, ābolus atdzesē un sablendē.

2. Saputo saldo krējumu ar cukuru un iecilā ābolu masā. Tad tajā iecilā arī saputotus olu baltumus.

3. Mērcei uzvāra pienu un iemaisa tajā ar vaniļas cukuru saputotus olas dzeltenumus. Trauku liek ūdens peldē un maisa masu, kamēr tā sāk sabiezēt, bet ne ilgāk kā 5 min.

4. Atdzesētu mērci pārlej ābolu krēmam un pasniedz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko